Tijdens openingstijden

In geval van spoed tijdens onze openingstijden kunt u met nabloedingen en ernstige trauma’s het best direct naar de praktijk komen of bellen met tel. 024 – 66 30 229. Dit telefoonnummer geldt ook voor ernstige pijnklachten, wij proberen u dezelfde dag een afspraak te geven. De praktijk is geopend van maandag t/m donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 13.30  uur.

Op vrijdagmiddag is de praktijk tot 13.30 uur telefonisch bereikbaar.

Buiten openingstijden

Buiten deze openingstijden treedt de avond- en weekenddienst van de regio Wijchen in werking. Sinds 2020 werkt deze samen met de TandartsSpoedPraktijk gevestigd in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, Weg door Jonkerbos 106 te Nijmegen. In veel gevallen zult u worden doorverwezen naar de TandartsSpoedPraktijk, maar het kan ook voorkomen dat een collega in de regio in zijn of haar huispraktijk de weekenddienst verzorgt.

De avond- en weekenddienst zijn alleen voor zeer dringende pijnklachten, ongevallen en nabloedingen, die niet kunnen wachten tot na het weekend of de volgende ochtend.

U krijgt via het antwoordapparaat informatie over de dienstdoende tandartspraktijk. Houd pen en papier bij de hand voor het noteren van gegevens.

De weekenddienst begint op:

Vrijdag vanaf 12.00 uur tot maandagochtend 08.00 uur.

De avonddienst begint op:

Elke werkdag van 17.00 uur tot de volgende ochtend 8.00 uur.

In onderstaand schema ziet u welke tandartsen er de komende weken weekenddienst en avonddienst hebben:

Tandarts Spoed Praktijk Weg door Jonkerbosch 106 (CWZ) te Nijmegen

Telefoon 0900 8602

Houdt u rekening met contante betalingen bij de dienstdoende praktijk. Een factuur voor u/uw zorgverzekering krijgt u mee.